Amore Vici: Enerverend, ontspannen, gastvrij

Zeilen op
de Amore Vici!

Proef de sfeer

Families met kinderen

Ouders hoor je vaak zeggen; als de kinderen het naar hun zin hebben is het voor ons ook een geslaagde vakantie. De Amore Vici en haar bemanning zorgen daarvoor!

De Amore Vici is één van de veiligste zeilcharterschepen die er rondvaren in Nederland. We voldoen aan de laatste eisen die er door Scheepvaartinspectie zijn opgesteld. Het schip is erg breed, waardoor het niet erg scheef gaat. De riante diepe zitkuip grenst direkt aan de knusse deksalon. Als u buiten in kuip zit heeft u goed zicht op de kinderen als deze binnenspelen. Vanuit de deksalon heeft u door de grote patrijspoorten en oud hollandse raampjes veel zicht naar buiten. De hoge reling houdt uw kinderen binnenboord.
U zult merken dat de kinderen zich niet snel vervelen. Het schip is één grote speeltuin. De kinderen kunnen lekker meehelpen bij het hijsen van de zeilen en aan het roer staan, als een echte kapitein. Er is van alles aan boord zoals spelletjes, een bijboot, klein kinderbadje, waterpistolen, ballen en hengels.

Standaard zijn er kinderzwemvesten, twee bedrelingen (zodat uw kind niet uit bed kan vallen), dekbedden en dekens voor buiten aan dek. Natuurlijk bezitten wij ook een brede loopplank met reling. De bemanning blijft onder alle omstandigheden rustig en geduldig en neemt alle tijd om de kinderen bij het zeilen te betrekken. We maken graag een geintje en houden natuurlijk altijd een extra oogje in het zeil.

Heeft u nog vragen of wilt u het schip bezichtigen, neem dan contact op met schipper Erik  tel.nr. 0651231487

Neem contact op

Terug naar het overzicht

Specialiteiten

Alle specialiteiten
Bedrijven

Bedrijven

Incentives, trainingen, relatiemarketing, bedrijfsuitje,...
Families met kinderen

Families met kinderen

Ouders hoor je vaak zeggen; als de kinderen het naar hun zin hebben is...
Mensen met een alternatieve levenswijze, aard of religie

Mensen met een alternatieve levenswijze, aard of religie

Op de Amore Vici is ieder mens interessant en gelijkwaardig!
Mensen met een geestelijke beperking

Mensen met een geestelijke beperking

Vakantie op de Amore Vici... Leuk en gezellig!
U bent hier: