Amore Vici: Enerverend, ontspannen, gastvrij

Zeilen op
de Amore Vici!

Proef de sfeer

Gezellig, schoon en veel daglicht

Door de grote patrijspoorten en oud Hollandse ramen is er veel daglicht in het gehele schip.

Deksalon en kombuis
De gezellige deksalon is met veel vakmanschap ingetimmerd met iepen hout. Dit hout is door z'n nerfstructuur zeer levendig en lichtgekleurd. De grote patrijspoorten en oud Hollandse ramen geven u de sfeer door van wat er zich aan dek afspeelt. U waant zich als bemanning op een VOC-schip uit de middeleuwen.
De zitplaatsen met dikke kusens en rugleuningen nodigen u uit om lekker lui aan boord te blijven of te genieten van een spelletje, drankje of leuk gesprek.
De iets dieper gelegen zeer complete kombuis (keuken) grenst aan de deksalon. Hierdoor kan de kok ongestoord zijn werk doen maar is toch betrokken bij het leven dat zich aan boord afspeelt. Er is een proffesioneel gasfornuis met grote oven, een horeca-vaatwasser en koffiemachine. De twee tafels kunnen met elkaar verbonden worden door een tussenstuk.
Deze tafels kunnen ook buiten in de kuip neergezet worden voor een gezellige barbeque of dineren in de avondschemering.
De grote apparte drankenkoelkast zorgt altijd weer voor een koud biertje of wijntje. In de knusse zithoek kunt u nog nagenieten van het diner of lekker ontspannen.

Hutten
De hutten zijn hebben grote dekluiken en patrijspoorten geven veel licht en frisse lucht. Iedere hut heeft een grote wasbak met warm en koud water, 220 volt aansluiting, centrale verwarming en voldoende opbergruimte. Zo heeft iedere opvarende zijn/haar eigen lade. De bedden zijn minimaal twee meter lang met een prima matras en opgemaakt met een kussen en dekbed met overtrek. De bovenste bedden zijn zeer makkelijk te bereiken door een trap. Er is één hut zonder stapelbedden.

Sanitair
Er is een appart toilet, een apparte douche en een douche/toilet combinatie. De toiletten worden doorgespoeld zoals u thuis gewend bent en zijn aangesloten op vuilwatertanks.. De douches hebben thermostaatkranen.

Specialiteiten

Alle specialiteiten
Bedrijven

Bedrijven

Incentives, trainingen, relatiemarketing, bedrijfsuitje,...
Families met kinderen

Families met kinderen

Ouders hoor je vaak zeggen; als de kinderen het naar hun zin hebben is...
Mensen met een alternatieve levenswijze, aard of religie

Mensen met een alternatieve levenswijze, aard of religie

Op de Amore Vici is ieder mens interessant en gelijkwaardig!
Mensen met een geestelijke beperking

Mensen met een geestelijke beperking

Vakantie op de Amore Vici... Leuk en gezellig!
U bent hier: