Amore Vici: Enerverend, ontspannen, gastvrij

Zelf sturen
en navigeren

Alles is mogelijk

Voorbeeld van een zeilreis

Om 12 uur wordt u ontvangen met een heerlijke lunch. De bemanning geeft uitleg en informatie over het leven aan boord en samen met de gasten wordt de reis bepaald.

Na de lunch varen we uit en hijsen de zeilen. Iedereen die zin heeft kan actief meedoen. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd. Snapt u het niet meteen... Géén probleem, dan leggen we het weer uit. Wilt of kunt u niet veel meehelpen...ook geen probleem. Iedereen geniet op zijn of haar manier.

In de namiddag lopen we een stadje aan. Hier overnachten we. 's Avonds, na het diner kunt u gaan en staan waar u wilt. U kunt ook lekker aan boord blijven. Na het ontbijt zeilen we door de afsluitdijk naar een Waddeneiland. De schipper geeft uitleg wat er allemaal te doen is. Hier kunt u een fiets huren of lekker wandelen. De volgende dag gaan we droogvallen. Het schip ligt dan bij laag water op de zandbank en u kunt rondwandelen, zwemmen of mosselen zoeken. Als er weer voldoende water is varen we verder naar een ander eiland of stadje. Vrijdag komen we weer in onze afvaarthaven aan.

Terug

Specialiteiten

Alle specialiteiten