Amore Vici: Enerverend, ontspannen, gastvrij

Zeilen op
de Amore Vici!

Proef de sfeer

Net dát stapje extra...

Hoe zouden wij zelf als klant behandeld willen worden? Met deze vraag proberen wij onze gasten een onvergetelijke zeilreis te bezorgen.

Eindreiniging, zeilpakken, dekbedden met overtrek, kinderzwemvesten, zitkussens en fleecedekens voor buiten zijn bij ons inclusief.
Op een rustige, maar enthousiaste manier wordt er uitleg gegeven over het zeilen, de IJsselmeerstadjes en het Wad.
U kunt zelf het roer nemen en indien mogelijk laten wij u ook het schip aanleggen.
Iedereen doet mee op vrijwillige basis.

Bekijk onze beoordelingen op Zoover . U kunt ook kijken op klantenervaringen op onze eigen website.

Erik; Zeilen doe ik al vanaf mijn zesde jaar en na de opleiding aan de Nimeto in Utrecht als etaleur/decorateur ben ik in 1985 beroepsmatig gaan zeilen.
In 1991 hebben wij de Amore Vici gekocht en omgebouwd tot een comfortabel charterschip.Ondertussen heb ik de zeevaartschool gevolgd en ben nu in het bezit van alle papieren die nodig zijn om wereldwijd te mogen varen op zeilende passagiersschepen.
De afgelopen jaren heb ik zeilschepen naar verre oorden gezeild, zoals de Canarische eilanden, de Caraiben, Suriname Noorwegen en Spitsbergen.

Jelly; In 1988 heb ik Erik leren kennen. Ik had ik geen enkele zeilervaring. maar kreeg de smaak te pakken. Eén jaar later ben ik naar Enkhuizen verhuisd en heb tot 2013 als planner voor een groot bedrijf gewerkt. In de weekenden ging ik altijd mee zeilen, soms als maat of verzorgde de catering aan boord van de Amore Vici of andere schepen. Begin 2013 heb ik ontslag genomen en nu vaar ik samen met Erik op de Amore Vici. Op deze manier kunnen we meer service geven en een goede catering aanbieden

Door ons enthousiasme, ervaring en kennis van het vaargebied kunnen we u een prachtige reis op maat leveren. Als u zelf ideeën en voorstellen hebt passen wij deze graag in de reis toe.
Wanneer de Amore Vici een haven aandoet informeren wij wat er allemaal te doen is in het stadje of op het eiland. Verder kunnen wij u adviseren of reserveren wij een fiets of restaurant voor u.
Indien gewenst trakteren wij u graag op een rondleiding door één van de pittoreske stadjes.  Bij het droogvallen kunnen wij, als Waddengids, uitleg geven over het leven op het Wad.
Wij kunnen ook de complete catering voor u verzorgen en voor een gezellige barbecue zetten wij graag onze gasbarbecue aan dek, zodat u heerlijk kunt smullen in de kuip.

Erik en Jelly Hulsman

"Tot ziens aan boord van de Amore Vici!"

Beoordelingen op Zoover

Specialiteiten

Alle specialiteiten
Bedrijven

Bedrijven

Incentives, trainingen, relatiemarketing, bedrijfsuitje,...
Families met kinderen

Families met kinderen

Ouders hoor je vaak zeggen; als de kinderen het naar hun zin hebben is...
Mensen met een alternatieve levenswijze, aard of religie

Mensen met een alternatieve levenswijze, aard of religie

Op de Amore Vici is ieder mens interessant en gelijkwaardig!
Mensen met een geestelijke beperking

Mensen met een geestelijke beperking

Vakantie op de Amore Vici... Leuk en gezellig!